Bliv en del af teamet

Du arbejder for dig selv, men du er ikke alene

Som Forever Business Owner (FBO) kan du altid regne med opbakning fra din nærmeste vejleder (sponsor) og du vil være en del af et støttende team.

Du får også mulighed for at deltage i interessante kurser og seminarer, hvor du møder succesfulde kolleger, som du kan lære af.

Derudover får du adgang til alt tænkeligt markedsføringsmateriale.

Hvis du er klar til at blive en del af teamet, så kan du registre din helt egen FBO her

Hvad er dine drømme?


For nogle er det vigtigt at få mere tid til familien - måske ikke lige nu, men senere i livet. Det kan være der skal være mere tid med børn, børnebørn eller en fritidsaktivitet, som har ligget stille lidt for længe.

Nogle synes det er vigtigt at kunne arbejde hjemmefra og selv bestemme tid og sted eller det er måske vigtigt at tjene lidt ekstra hver måned.

Andre sætter stor pris på at være sammen med positive mennesker samtidig med at man kan være en god støtte for andre i en evt. livsstilsændring.

Uanset hvad du ønsker dig i dit liv, så er der kun dig til at foretage de valg der skal til for at du kan opnå dine drømme.

Vi er hvad vi vælger - hvad vælger du?


Er du klar til at starte op med fod under eget bord, hvor du selv bestemmer om det skal være fuldtid, deltid eller fritid, så tegn dig ind som FBO i dag
HER

Når du tegner ind som en del af teamet, så er det helt uden risiko og dit forhandlernummer koster ikke noget. Du betaler kun for de produkter, som du ønsker at prøve af og jeg hjælper dig gerne med at finde dine perfekte valg.

Du er velkommen til at kontakte mig på Tlf. 42 59 24 88

Eller sende en mail til: aloevera-huset@lian-online.nu